19 de des. 2009

Curry de bolets amb arròs blanc


Ingredients:
  • Arròs blanc bullit i escorregut
  • 2 carbassons
  • Bolets (en conserva o frescos)
  • Mitja ceba ratllada
  • Curry (o barreja Ras El Hanout)
  • Sal
  • Una mica de vi (d'arròs o d'una altra classe)
  • 1 cullerada de maizena
Preparació:

Es sofregeix la ceba en una paella amb una mica d'oli d'oliva i quan està daurada s'afegeix el curry. Es remena bé i tot seguit es posen els carbassons trossejats i els bolets. Pocs minuts després (amb les verdures molt al dente) s'afegeix una mica de vi i aigua calenta. Per espessir, es prepara una cullerada de Maizena dissolta amb aigua freda i s'afegeix a la salsa. Es remena bé, s'ajusta de sal i d'espessor i es deixa coure uns minuts. Es serveix amb arròs blanc ben calent.



"La meva idea és poder evitar qualsevol producte animal, tant en el menjar com en la roba", Martina Navratilova, tenista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada