16 d’abr. 2013

Pastís de mill i espinacs (V)

Aquesta recepta està publicada a la web Natural. L'he seguit al peu de la lletra, excepte un ingredient (1 cullerada de pasta de pebrot o paté) perquè no en tenia.
  • 300 g de mill
  • 2 porros
  • 150 g d'espinacs
  • 2 cullerades de panses
  • 2 cullerades de pipes de carbassa
  • 1 culleradera de llavors de sèsam (he fet servir sèsam negre)
  • 1 culleradeta de llavors de lli
  • 750 ml de caldo vegetal
  • Oli d'oliva i sal
Es deixen les panses en remull. Els porros es renten, es tallen i es saltegen uns minuts en una paella (o cassola) amb una mica d'oli. S'incorpora el mill i es deixa torrar una mica.
S'afegeix el caldo amb una mica de sal, i es deixa coure a foc lent, tapat, 17 minuts. Els últims 3 minuts es destapa.
S'incorporen els espinacs, tallats a tires. Es barreja tot bé i s'afegeixen les panses.
S'unta una safata de forn i s'omple amb la preparació anterior. Es posen pel damunt les llavors de carbassa, sèsam i lli i s'introdueix la safata al forn, prèviament calentat a 150 º, durant 15 minuts. Es serveix tebi.



15 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Té molt bona pinta aquest pastís!

    Si passes pel meu blog trobaras un premi ;)
    http://quinoawakame.blogspot.com.es/2013/05/best-blog.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Ester!!! M'alegro que t'agradi, i moltes gràcies pel premi, em fa moltíssima il·lusió! I quin blog més bonic que tens, m'encanta :-)
      Una abraçada,
      Núria

      Elimina
  3. Faré aquesta recepta molt prest... Es veu molt bona, i jo de mill, tot i que en tenc sempre al rebost, no en menjo gaire per manca de receptes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Maria Mercè. Crec que t'agradarà, ja veuràs.
      Una abraçada,
      Núria

      Elimina
  4. Reina!! t'he deixat un reconeixement al meu blog. Pots passar a cercar-l'ho quan vulguis.


    http://elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es/2013/05/mil-gracias-por-estos-premios.html

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies Marga!!! Em fa molta il·lusió! Quina alegria :-)
      Una abraçada,
      Núria

      Elimina
  5. Se t'acumulen els premis. També en tens un al nostre blog. Felicitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies1!!! m'estic posant vermella... sou un encant. El teu blo és molt xulo, m'aniré passant, i tant!
      Abraçades,
      Núria

      Elimina
  6. M'agrada molt!! Jo vull un poquet!!
    Besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Bruma, gràcies!!! prova-la, és molt fàcil de fer :-)
      Petons,
      Núria

      Elimina
  7. He buscat receptes de mill a google i aquesta és la primera que he trobat i a sobre m'ha encantat!! així que ja tens una seguidora més, aquí em quedo ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oh gràcies Eva!!! Benvinguda, espero que t'agradi tot el que pots trobar al vegcuina.
      Una abraçada,
      Núria

      Elimina
  8. Respostes
    1. Hola Ana, qué alegría, la creadora de Natural! Has visto que he seguido una receta tuya, te gusta como ha quedado? Te he citado, la receta es tuya, espero haberlo hecho bien :-) Tienes un blog precioso.
      Un beso,
      Nuria

      Elimina