- 300 g de mill
- 2 porros
- 150 g d'espinacs
- 2 cullerades de panses
- 2 cullerades de pipes de carbassa
- 1 culleradera de llavors de sèsam (he fet servir sèsam negre)
- 1 culleradeta de llavors de lli
- 750 ml de caldo vegetal
- Oli d'oliva i sal
S'afegeix el caldo amb una mica de sal, i es deixa coure a foc lent, tapat, 17 minuts. Els últims 3 minuts es destapa.
S'incorporen els espinacs, tallats a tires. Es barreja tot bé i s'afegeixen les panses.
S'unta una safata de forn i s'omple amb la preparació anterior. Es posen pel damunt les llavors de carbassa, sèsam i lli i s'introdueix la safata al forn, prèviament calentat a 150 º, durant 15 minuts. Es serveix tebi.
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaTé molt bona pinta aquest pastís!
ResponEliminaSi passes pel meu blog trobaras un premi ;)
http://quinoawakame.blogspot.com.es/2013/05/best-blog.html
Moltes gràcies Ester!!! M'alegro que t'agradi, i moltes gràcies pel premi, em fa moltíssima il·lusió! I quin blog més bonic que tens, m'encanta :-)
EliminaUna abraçada,
Núria
Faré aquesta recepta molt prest... Es veu molt bona, i jo de mill, tot i que en tenc sempre al rebost, no en menjo gaire per manca de receptes.
ResponEliminaMoltes gràcies Maria Mercè. Crec que t'agradarà, ja veuràs.
EliminaUna abraçada,
Núria
Reina!! t'he deixat un reconeixement al meu blog. Pots passar a cercar-l'ho quan vulguis.
ResponEliminahttp://elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es/2013/05/mil-gracias-por-estos-premios.html
Moltíssimes gràcies Marga!!! Em fa molta il·lusió! Quina alegria :-)
EliminaUna abraçada,
Núria
Se t'acumulen els premis. També en tens un al nostre blog. Felicitats.
ResponEliminaMoltes gràcies1!!! m'estic posant vermella... sou un encant. El teu blo és molt xulo, m'aniré passant, i tant!
EliminaAbraçades,
Núria
M'agrada molt!! Jo vull un poquet!!
ResponEliminaBesets
Hola Bruma, gràcies!!! prova-la, és molt fàcil de fer :-)
EliminaPetons,
Núria
He buscat receptes de mill a google i aquesta és la primera que he trobat i a sobre m'ha encantat!! així que ja tens una seguidora més, aquí em quedo ;)
ResponEliminaOh gràcies Eva!!! Benvinguda, espero que t'agradi tot el que pots trobar al vegcuina.
EliminaUna abraçada,
Núria
Es espero que te gustara. Un beso
ResponEliminaHola Ana, qué alegría, la creadora de Natural! Has visto que he seguido una receta tuya, te gusta como ha quedado? Te he citado, la receta es tuya, espero haberlo hecho bien :-) Tienes un blog precioso.
EliminaUn beso,
Nuria