- 1 meló madur
- menta fresca
- oli d'oliva
- sal
- mig iogurt de soja (opcional)
- tomàquets cherry
Es talla el meló i es treu la pell i les llavors. Es talla a trossos, es reserva un per fer daus i la resta es posa en un recipient on es pugui triturar. S'afegeix la menta (molt poca perquè el gust és molt intens i no convé que tapi el gust del meló), un raig d'oli d'oliva i una mica de sal. Si es vol espessir una mica també es pot afegir mig iogurt de soja.
Es tritura bé i es deixa reposar a la nevera. Es guarneix amb daus de meló i tomàquets cherry. Es serveix ben fred.
M'encanta! Aquesta també la faig, i hi acostumo a posar unes llavors de sèsam torrat.
ResponEliminaBoníssima i refrescant!
que bona!! la he provada i es molt refrescant, te un gustet dolç molt bo!
ResponEliminaelrinconvegetarianodemarga.blogspot.com