Ens hem decidit per aquestes hamburgueses de llenties, espinacs i carbassó. La recepta està extreta de https://cocinaveganamulticultural.wordpress.com/2013/08/30/hamburguesa-de-lentejas-calabacin-y-espinacas/
així és que si la voleu fer només cal que cliqueu l'enllaç. No he fet cap canvi.
El resultat abans de fer l'última fase de cuinat (paella o forn), just per congelar és aquest:
Com a motllo he utilitzat la tapa d'un pot gran d'espècies i he fet servir film de cuina.
Reconec que he trobat a faltar una maquina per fer-les, per anar més ràpid i embrutar menys. Per exemple, aquesta sembla ben senzilla:
Mola la recepta, gràcies per compartir.
ResponEliminaPel que fa als motllos d'hamburguesa, jo no en tinc, però m'apanyo d'allò més bé amb un cercle d'emplatar de 9 cm. (n'hi ha a qualsevol botiga xinesa) i la tapadora d'un pot de cogombrets. Poso un tros de film de cuina sobre el marbre, després el cercle en un extrem, a dins fico la bola de massa, tanco amb la resta del film i pressiono amb la tapadora. Prova-ho, és molt net i a més queden totes iguals!
Moltes gràcies, Ana!
EliminaAl final em vaig acabar comprant un estri d'aquests senzills com el de la figura però encara no l'he estrenat. La propera vegada, enlloc de film, potser provo amb paper vegetal. Vaig buscar plàstics d'aquests de les hamburgueses convencionals i no n'he trobat enlloc. És que el film és una mica incòmode però com bé dius, amb pocs etris ens en podem sortir força bé.. Seguirem innovant ;-)
Molt bona aquesta recepta, me l'apunto. Jo les faig totalment manuals, no queden ben be iguals però són igualment bones.
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Segur que sí!! La veritat és que ja no en queden i puc garantir que es poden congelar. Les hem provat al cap d'un temps i estan igual!
Elimina