En aquesta ocasió, només ens caldrà bullir la pasta i preparar un pesto ràpid.
Ingredients:
- Tagliatelle d'espinacs (frescos o secs)
- Avellanes,
- 1 dent d'all
- Oli d'oliva
- Alfàbrega (fresca o seca)
- Sal
Preparació:
Posem l'aigua a bullir amb un grapat de sal, Mentre bull, preparem el pesto:
En un morter hi posem una dent d'all, l'alfàbrega, una mica de sal i un grapat d'avellanes. Ho trinxem tot bé. Quan està ben picadet hi afegim l'oli d'oliva (al gust) i ho remenem fins que queda tota la picada integrada en l'oli.
Durant aquest temps l'aigua haurà començat a bullir. Afegim la pasta, la deixem coure el temps necessari per a que quedi al dente (un o dos minuts menys del que indica al paquet) i ja està!!
S'escorre bé, NO es refreda, es serveix directament al plat i s'afegeix el pesto.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada