3 de jul. 2015

Espinacs amb cigrons (V)

Seguim amb les receptes ràpides. Fa molta calor i no ve de gust passar massa temps a la cuina. Aquesta recepta porta cigrons i espinacs, és molt nutritiva i agrada molt a grans i a petits.

Ingredients:
  • Un pot de cigrons cuits
  • Un bon grapat d'espinacs frescos (300 o 400 g). Millor frescos que congelats.
  • 1 dent d'all trinxat
  • 1 ceba trixada
  • 1 culleradeta de comí
  • Un rajolí de salsa de soja
Preparació:

En una paella, amb una mica d'oli, es sofregeix l'all i la ceba. Quan la ceba transparenti i comenci a enrossir-se, s'afegeix una culleradeta de comí. Es remena bé i s'afegeixen els espinacs en cru, poc a poc, que vagin encongint. Es remena constantment fins que no encongeixen més. S'afegeixen els cigrons escorreguts i es segueix remenant. S'ajusta de sal i per donar-hi més sabor s'afegeix un rajolí de salsa de soja.


1 comentari:

  1. Jo que no sóc gaire d'espinacs, barrejats amb cigrons és una manera "d'enganyar" el paladar i queda deliciós!
    Una abraçada
    Anna

    ResponElimina