23 de febr. 2010

Sopa de fideus amb espàrregs


Amb el brou que van deixar els espinacs que vaig bullir ahir, he preparat aquesta sopa. Convé que els fideus no es passin, així és que si us animeu a fer-la, serviu-la immediatament. Una variació pot ser posar llegums enlloc de fideus.

Ingredients:
  • Brou vegetal
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 4 o 5 espàrregs naturals
  • 1 grapat de fideus gruixuts
  • Salsa de soja i pebre vermell picant (opcional)

Preparació:

Es salteja el porro en una olla amb una mica d'oli. Quan comenci a estar daurat, s'afegeixen les pastanagues trossejades i els espàrregs. Es cobreix amb el brou vegetal i quan comenci a bullir s'afegeixen els fideus. Es pot posar un rajolí de salsa de soja (opcional) i una mica de pebre vermell picant (opcional). S'ajusta de sal i es deixa bullir fins que els fideus estiguin cuits. Es serveix la sopa ben calenta.

3 comentaris:

  1. Bon dia Núria!
    Avui aprofitaré que haig de passar pel mercat i ja que he vist aquesta sopeta (que ja es veu que ha de ser boníssima) comprare tot el necessari i ja t´explicaré!!Gràcies per l´inspiració!!!

    ResponElimina
  2. pero qué rico Núria, me encantan las sopitas!!

    ResponElimina
  3. Hola Núria!!!Com que sempre ens mostres unes receptes tan bones, t´he deixat un regal en el meu blog, espero que t´agradi.Petonets!!

    ResponElimina