Ingredients:
- 2 paquets de massa fresca per empanada / panada
- 1 ceba trossejada
- 1 carbassó trossejat
- 1 pebrot vermell trossejat
- 250 g de xampinyons nets i trossejats
- Tomàquet fresc ratllat (o triturat en conserva)
- Alfàbrega fresca
S'extén una de les masses per empanada en una safata de forn. S'afegeix la barreja de les verdures i es reparteix uniformement deixant un parell de centímetres en cada un dels costats.
Es cobreix amb l'altra massa. Es tanquen els costats i es punxa amb una forquilla en diversos punts per a que no s'infli al coure.
S'introdueix la safata al forn precalentat a uns 200 ºC i es cou fins que la massa quedi daurada.
(Amb aquesta recepta vaig tenir la gran alegria de guanyar un dels premis del concurs de cuina de la revista Cocina Vegetariana, núm 22)
Una panada deliciosa.
ResponEliminaVaig seguint els teus treballs
Moltes gràcies!! M'alegra molt saber-ho.
EliminaUna abraçada,
Núria