22 de febr. 2011

Torradetes de pa amb tomàquet i alfàbrega

Us deixo un aperitiu molt senzill de preparar. Si l'acompanyeu d'una beguda ben fresca, us resultarà una delícia per l'estiu. Un plat semblant el vaig provar al restaurant El Sortidor de Barcelona i em va semblar tant gustós que quan vaig arribar a casa vaig fer una versió pròpia.

Ingredients:
  • Torradetes de pa (pa torrat al moment o torradetes comprades)
  • Tomàquet vermell tallat a daus petits
  • Alfàbrega fresca
  • Oli d'oliva, sal i pebre
  • All (opcional)
Preparació:

S'amaneixen en un bol els tomàquets amb sal, pebre, oli d'oliva, alfàbrega i all (opcional). Es remena bé.
Es posa el bol en una safata i les torradetes al costat per a que cadascú les prepari al seu gust i al moment. Així evitarem que s'estovin.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada