30 d’ag. 2011

Tofu saltat amb verdures

Una recepta ben fàcil per quan no es té temps ni ganes de cuinar.

Ingredients
  • Només cal tenir una mica de tofu i algunes verdures a mà. En aquest cas, tenia porro, pastanagues, pebrot vermell i bolets xinesos secs (els que es coneixen com orelles d'arbre).
Preparació

He deixat els bolets en remull mentres pelava i trossejava les verdures i he preparat una paella amb una mica d'oli d'oliva. Només ha calgut saltar les verdures uns minuts, afegir el tofu, posar-hi sal i pebre, saltar-ho tot junt un parell de minuts més, i servir.

També he afegit unes gotes d'oli de sèsam al final per obtenir aquell aroma tant característic dels plats xinesos.

2 comentaris:

  1. alguna cosa semblant he dinat jo avui!
    :)

    guapa!

    ResponElimina
  2. Boníssim segur, gràcies!!

    Una abraçada!!

    El Jardin de los Muffins

    ResponElimina