Ingredients
- Mitja ceba o 1 porro
- 2 patates
- 4 carbassons
- Sal, pebre, nou moscada
- Oli d'oliva
- Galetetes salades o julivert per decorar (opcional)
Es posa una mica d'oli d'oliva al fons d'una olla. Es sofregeix la ceba trinxada (o el porro) fins que quedi daurada. S'afegeixen les patates i els carbassons trossejats (si es vol, també es poden posar una pastanaga i algunes mongetes tendres). Es cobreix d'aigua (convé no posar-ne en excés per a que el puré no quedi després massa líquid) i es deixa bullir uns 15 minuts.
Es retira del foc, s'afegeix la sal, el pebre i la nou moscada (molt poqueta perquè té un sabor molt intens). Es tritura fins a la consistència desitjada. Si queda massa espès es pot afegir una mica d'aigua o brou vegetal que hagi sobrat de la mateixa cocció.
Es serveix calent i es pot decorar amb unes galetes salades o amb una mica de julivert.
I, que bó que surt!!!
ResponEliminaSí que és bo, sí. A més es pot congelar per un altre dia.
ResponEliminaBona idea per sopar demà! Té una pinta... Mmmmm...
ResponEliminaES UN DELS MILLORS PURES JUNT AMB EL DE CARBASSA
ResponElimina