Ingredients
- Massa de pizza fresca (V)
- Salami vegetal
- Tofu tallat a rodanxes
- Tomàquet ratllat o triturat
- Alfàbrega i orenga
Preparació
Com qualsevol pizza: estireu la massa, poseu el tomàquet, el salami i el tofu i al final, l'alfàbrega i l'orenga.
Aquesta pizza no porta formatge de cap tipus. Hi ha l'alternativa de posar formatge vegà, per a que es gratini una mica, però a mi personalment no m'agrada el seu gust.
Enforneu uns minuts fins que estigui cuita i daurada.
aquests embotits tan preparats no m'agraden massa, jo sóc més d'utilitzar verdures i una mica de tofutti, però allò de "para gustos, los colores" és ben cert, oi?
ResponEliminaÉs que a mi el tofutti no m'agrada, el trobo massa fort. Aquests embotits estan prou bé i em va agradar força el resultat que van donar aquestes pizzes. A mi també m'encanten les pizzes amb verdures però per variar una mica, vaig fer aquesta prova...però com dius bé "para gustos no hay colores"
ResponElimina