Ingredients
- 3 patates
- 500 g de xampinyons
- 1 ceba
- 2 cullerades de tomàquet triturat (natural)
- julivert trinxat
- 1 cullerada petita de "Hot curry powder Sharwood's" (o les espècies que us agradin)
Es talla/ratlla la ceba i es prepara un sofregit amb la ceba i el tomàquet. S'afegeixen els xampinyons nets i trossejats. Es deixen coure uns 3-4 minuts, remenant de tant en tant. S'afegeixen les patates trossejades, el curri, una mica de sal, un grapat de julivert trinxat i es tapa la cassola. Amb el líquid que deixen els xampinyons és suficient per coure-ho tot. Si no, es pot afegir una mica d'aigua.
Es deixa coure a foc lent amb la cassola tapada, uns 10-15 minuts (el que necessitin les patates, depèn de la classe que siguin) i es serveix ben calent.
Nyam, nyam! Quina bona fila! Penso fer-les ben aviat!!! Gràcies!!!
ResponEliminaMoltes gràcies, Sònia ^^
ResponEliminaon has comprat aquesta barreja preparada de curry? jo vaig a una botiga india a Barcelona i no ho tenen!
ResponEliminaSi no ho recordo malament, la vaig comprar a la secció de productes internacionals del Carrefour :-)
ResponElimina