Ingredients
- 1 iogurt de soja
- 1 i 1/2 mida de llet vegetal (soja o avena)
- 2 mides de sucre
- 3 mides de farina (Harimsa-bizcochona, ja porta llevat)
- 1/2 mida d'oli de girasol (especial rebosteria)
- Ratlladura pell de llimona
- Trossets de xocolata (V)
*mida: el got del iogurt
Preparació
Primer es baten el iogurt, la llet vegetal i el sucre amb l'ajut d'unes varetes, fins que escumegi. Després s'afegeix l'oli i es bat una mica més. Tot seguit, s'afegeix la farina, tamisant-la bé, per a que no formi grumolls. Es remena amb compte i s'afegeix la ratlladura de llimona i la xocolata.
Es deixa la massa a la nevera unes quantes hores.
S'escalfa el forn a 250 ºC.
Es posa la massa en motlles de paper especials per magdalenes, omplint-los quasi fins dalt. És convenient, també, fer servir un motlle metàl·lic amb els forats per les magdalenes com a suport. Es posa una mica de sucre per damunt i s'introdueixen al forn.
Es baixa la temperatura a uns 200 ºC i deixen coure uns 30 minuts. Es treuen del forn i es deixen refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada