2 de des. 2013

Magdalenes veganes amb xocolata (V)

La massa per fer aquestes magdalenes és la mateixa que la del pa de pessic. Només cal tenir en compte uns petits canvis en el procés de cocció si voleu que us pugin força i quedin ben esponjoses per dins.

Ingredients
  • 1 iogurt de soja
  • 1 i 1/2 mida de llet vegetal (soja o avena)
  • 2 mides de sucre
  • 3 mides de farina (Harimsa-bizcochona, ja porta llevat)
  • 1/2 mida d'oli de girasol (especial rebosteria)
  • Ratlladura pell de llimona
  • Trossets de xocolata (V)
*mida: el got del iogurt

Preparació

Primer es baten el iogurt, la llet vegetal i el sucre amb l'ajut d'unes varetes, fins que escumegi. Després s'afegeix l'oli i es bat una mica més. Tot seguit, s'afegeix la farina, tamisant-la bé, per a que no formi grumolls. Es remena amb compte i s'afegeix la ratlladura de llimona i la xocolata.
Es deixa la massa a la nevera unes quantes hores.
S'escalfa el forn a 250 ºC.
Es posa la massa en motlles de paper especials per magdalenes, omplint-los quasi fins dalt. És convenient, també, fer servir un motlle metàl·lic amb els forats per les magdalenes com a suport. Es posa una mica de sucre per damunt i s'introdueixen al forn.
Es baixa la temperatura a uns 200 ºC i deixen coure uns 30 minuts. Es treuen del forn i es deixen refredar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada