- 1 ceba trossejada
- 1 pastanaga tallada en bastonets
- 1 col xinesa trossejada (bok choy)
- Un grapat de xampinyons trossejats
- Fideus instantanis
- Salsa de soja concentrada
- Gingebre fresc o en pols
- Un got de vi blanc o d'arròs
- Una mica d'oli
Preparació:
En una cassola, es sofregeix la ceba. Quan comenci a estar transparent, s'afegeixen la pastanaga, la col xinesa i els xampinyons. S'ofega tot bé, s'afegeix el vi d'arròs, el gingebre i la salsa de soja. Es remena bé i es cobreixen les verdures amb aigua calenta. Es porta a ebullició i es deixa a foc mig uns 15 minuts.
En un a altra cassola, es cobreixen els fideus instantanis en aigua bullint i es deixen un parell de minuts.
Es posen els fideus escorreguts en cada bol i es cobreixen amb la sopa calenta. Es serveix d'immediat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada