2 de des. 2013

Pasta i fesols (V)

Aquesta recepta està basada en proposta del llibre "Veganomicón" en la seva recepta "Pasta e fagioli". És una adaptació "vegcuina" perquè jo he fet servir fesols grans (dels coneguts com a fesols de la granja)

Ingredients:
  • 6 dents d'all picats
  • 900 g de tomàquets pera tallats en daus
  • 1/4 de tassa de vi blanc sec (o brou de verdures)
  • 1/2 culleradeta de farigola seca
  • 1/ culleradeta d'orenga sec
  • Pebre negra mòlta al moment
  • Sal, oli d'oliva
  • 450 g de fesols de la granja en conserva
  • 240 g de pasta petita
Preparació:

Es bull la pasta al dente i es reserva.
En una altra cassola, es posa l'oli i l'all i es salta durant 1 minut més o menys, fins que es comenci a desprendre el seu aroma. S'afegeix el tomàquet, el vi, la farigola, l'orenga, el pebre negre i la sal. Es calenta el seu contingut fins que comenci a bullir; es redueix després el foc a intensitat mitja fins que els tomàquets comencin a desfer-se i la salsa es redueixi i espesseixi.
Quan la salsa s'hagi acabat de fer, s'afegeixen el fesols i la pasta i es barreja tot bé amb un cullerot de pasta fins que tot estigui igual de calent.



Aquesta recepta l'he repetit moltes vegades. Afegeixo una altra foto del resultat del mateix plat però amb fesols normals i un altre tipus de pasta (03 d'abril de 2016):







1 comentari:

  1. Què bo barrejar pasta i llegums, aquest plat ha d'estar boníssim i a més sa i nutritiu!

    ResponElimina