Ingredients:
- 1 iogurt de soja
- 1 i 1/2 got de llet de soja
- 2 gots de sucre integral
- 3 gots de farina integral (si poseu la marca Bizcochona ja porta llevat)
- 1/2 got d'oli de girasol (si trobeu l'especial pastisseria, millor)
- Pell de llimona ratllada
- Coco ratllat
1. Batre amb varetes la llet de soja amb el iogurt i el sucre fins que faci escuma.
2. Afegir l'oli i la pell de llimona. Batre una mica més.
3. Afegir la farina integral i el coco i remenar amb compte.
4. Deixar unes hores a la nevera.
5. Precalentar el forn a 250 ºC uns 15 minuts.
6. Omplir els motllos de les magdalenes. Posar una mica de sucre integral per damunt.
7. Enfornar les magdalenes. Baixar el forn a 210 ºC. Deixar 20-25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada