Ingredients
Uns 100 g de mongeta tendra
1 dent d'all
1 tros de gingebre fresc
1 cullerada de llavors de sèsam
1 grapat de cilantre fresc
1 rajolí de suc de llimona
1 cullerada de salasa de soja
1 cullerada d'oli de sèsam
Oli de girasol, aigua i sal
Preparació
Es renten les mongetes i es posen a bullir uns 10 minuts en aigua amb sal (que quedin al dente). S'escorren i es reserven en una safata.
En un morter es prepara una picada amb l'all, el gingebre, el cilantre, el suc de llimona, la salsa de soja i l'oli de sèsam. Es reguen les mongetes amb la salsa i es barreja bé. Es deixa macerar unes hores.
Es calenta una mica d'oli de girasol i es torren les llavors de sèsam, sense deixar de remenar. Es reparteixen per damunt de les mongetes.
us comunico que els alls no tenen dents!!!. Es diu un grà d'all. Ah el cilantro de coriandre en català.
ResponEliminaM'en descuidava, la recepta m'agrada molt. Gràcies
ResponElimina