Ingredients
- 100 g de polenta de moresc
- 400 ml d'aigua
- 300g d'espinacs frescos (saltejats amb una mica d'all i ben escorreguts)
- All, sal, oli, pebre negre
- Arròs basmati i orenga
S'escalfa l'aigua, amb una mica de sal, en una cassola i quan bull, es tira la polenta amb cura, remenant continuament. S'afegeixen els espinacs que s'han saltejat previament. Es retira del foc i es remena bé durant uns minuts fins que està tot barrejat i té la consistència desitjada.
Es trasvassa la barreja a un motllo untat amb una mica d'oli i es deixa reposar. Si es vol daurar, s'enforna uns minuts. També es pot tallar i fer a la planxa o fregit.
Jo l'he acompanyat amb basmati cuit, escorregut i aromatitzat amb una mica d'orenga.
Boníssima! Ens ha encantat i a l'Oriol també
ResponEliminaMoltes gràcies, Annabel!!
Elimina