9 d’ag. 2014

Tortellini amb salsa pesto

Fa poc em van regalar una quantitat considerable d'alfàbrega fresca. Ens encanta a la pasta, a les amanides de tomàquet, a les pizzes, etc. Però ens agrada així, fresca, més que no pas la seca. Per a conservar-la, la vaig trossejar i distribuir en gots de vidre amb tapa (els de nocilla, vaja) i la vaig guardar al congelador. Així, sempre n'hi ha i queda com si fos acabada de collir.

En aquesta ocasió hem preparat uns tortellini frescos de ricotta i espinacs (atenció, aquesta recepta no és vegana, per tant si voleu evitar el formatge escolliu una altra pasta). Només cal bullir-los un parell de minuts, assegurant-nos que quedin al dente. S'escorren i es reserven amb un rajolí d'oli per evitar que s'enganxin.

Per preparar la salsa pesto, calen els següents ingredients:
  • 1 dent d'all
  • 1 bon grapat d'alfàbrega trossejada
  • Orenga seca
  • Sal
  • Oli d'oliva del millor que tingueu.
Es barregen bé en un morter i s'afegeix la salsa a la pasta:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada