27 de nov. 2016

Hamburgueses veganes de fesols i pastanaga (V)

Una de les receptes més fàcils de la cuina vegana: les hamburgueses vegetals!!

Aquestes les he preparat a partir de fesols blancs "de pot".

Ingredients
  • 1 pot de fesols blancs, rentats i escorreguts.
  • 1 pastanaga ratllada.
  • 1 ceba petita
  • Julivert
  • Comí, sal i pebre
  • Pa ratllat
Procediment

Xafeu els fesols amb una forquilla.
Saltegeu la ceba i la pastanaga en una paella. Quan la ceba comenci a quedar transparent i la pastanaga cuita, traieu-les del foc i integreu-les als fesols. Afegiu sal, pebre, comí i un grapat de julivert.
Espessiu amb pa ratllat. No cal que quedin molt denses perquè la barreja es treballa bé. Feu la forma de les hamburgueses amb les mans humides, deixeu reposar i emboliqueu-les amb film per congelar.

Quan les necessiteu, només caldrà treure-les del congelador unes hores abans i coure-les en una paella o planxa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada