Hi ha receptes molt maques i no massa complicades, Per començar he triat aquest púding de verdures, un plat ovolactovegetarià. He fet petites variacions de la recepta original. Ha quedat bonic i molt bo.
Ingredients
- 200g de mongeta verda
- 150 g de pastanaga
- Un grapat de pèsols (a la recepta original diu 150 g de carbassó però no en tenia)
- 200 g de nata líquida
- 8 ous (sempre de pagès, com a mímim les gallines hauran vist el sol)
- Sal i pebre.
Es couen les mongetes, la pastanaga i els pèsols al vapor (a la recepta original diu que es bullen en una caçola però a mi m'agrada més així). Es retiren i es tallen a trossets petits (això també es pot fer abans).
En un bol es baten la nata i els ous amb sal i pebre. S'afegeixen les verdures cuites i tallades i es remena bé.
S'unta un motlle amb una mica de margarina vegetal i es posa dins tota la massa anterior. S'introdueix al forn precalentat i al bany maria durant 1 hora a 170 ºC (a l'original diu 1h 30 min a 160 ºC)
Es comprova que està fet punxant amb un ganivet fi. Es treu del forn, es desmotlla i deixa refredar (o al revés, com vulgueu).
oh!! que maco, quina presentació! i que bo.....
ResponEliminaGràcies!!! ^^
ResponElimina