- 5 carxofes
- 1 ceba gran
- 2 cullerades de farina
- 1 got de vi d'arròs (o vi blanc)
- 1 got de brou vegetal
- Oli, sal i pebre
Es tallen les cues de les carxofes i es treuen les fulles exteriors i les puntes. A mida que es van preparant les carxofes, es van fregant amb una llimona per evitar que ennegreixin. Es bullen en aigua amb sal i uns trossets de llimona fins que estiguin tendres (uns 20 minuts). Quan estiguin cuites, s'escorren i es reserven.
En una cassola es fregeix lentament la ceba ben picada. Quan estigui daurada, s'afegeix la farina i es remena bé. Després s'afegeix el vi d'arròs i el brou (si queden grumolls es pot arreglar, passant-ho tot per la batedora). S'afegeixen les carxofes i es couen amb la salsa uns 5-10 minuts més.
Me encantan las alcachofas y el vino de arroz, y esta receta tiene un aspecto espectacular.
ResponEliminaMe parece una manera genial de fusionar la cocina mediterránea con la asiática. La pondré en practica y ya te contaré.
Una abraçada.