4 de gen. 2012

Endívies al forn (V)

Ingredients
  • 5 endívies
Per la bexamel:
  • 500 ml de llet de soja (o una altra llet vegetal)
  • 2 cullerades de farina
  • Sal i nou moscada
Pel gratinat:
  • Formatge (o l'equivalent vegà, per exemple tofu fresc ratllat)
Preparació
Es bullen les endívies 3 o 4 minuts, es retiren de l'aigua i s'escorren bé. Es coloquen les endívies en una safata de forn untada amb una mica d'oli d'oliva.
Es prepara la bexamel dissolent la farina en la llet de soja. Es remena bé i quan no quedin grumolls es posa el pot al foc. Es remena contínuament fins que es comença a espessir la bexamel. S'afegeix la sal i la nou moscada. Es cobreixen les endívies amb la bexamel i amb formatge ratllat i es deixen al forn precalentat a 250 ºC fins que estiguin gratinades.

2 comentaris:

  1. Hola Guapa!! Pásate por mi blog que te he dejado una cosa!!! Besos

    ResponElimina
  2. Gracias Bruma!!!!!!!!!!!!!! En un momento creo post nuevo explicándolo.
    Un beso,
    Nuria

    ResponElimina