- 5 endívies
- 500 ml de llet de soja (o una altra llet vegetal)
- 2 cullerades de farina
- Sal i nou moscada
- Formatge (o l'equivalent vegà, per exemple tofu fresc ratllat)
Es bullen les endívies 3 o 4 minuts, es retiren de l'aigua i s'escorren bé. Es coloquen les endívies en una safata de forn untada amb una mica d'oli d'oliva.
Es prepara la bexamel dissolent la farina en la llet de soja. Es remena bé i quan no quedin grumolls es posa el pot al foc. Es remena contínuament fins que es comença a espessir la bexamel. S'afegeix la sal i la nou moscada. Es cobreixen les endívies amb la bexamel i amb formatge ratllat i es deixen al forn precalentat a 250 ºC fins que estiguin gratinades.
Hola Guapa!! Pásate por mi blog que te he dejado una cosa!!! Besos
ResponEliminaGracias Bruma!!!!!!!!!!!!!! En un momento creo post nuevo explicándolo.
ResponEliminaUn beso,
Nuria