2 de gen. 2012

Coliflor amb salsa d'alls i ametlles (V)

Avui hem comprat bròquil blanc i l'he preparat segons una recepta que apareix al llibre "Delicias vegetarianas" (Kaskazuri). He fet alguna variació a la recepta perquè l'he adaptat als ingredients que tenia.

Ingredients
  • 1 coliflor
  • 100 g d'ametlles crues
  • 4 dents d'all
  • 1 llesca de pa
  • 1/2 got de llet de soja
  • Sal, pebre, julivert i oli d'oliva
Preparació
Es bull la coliflor en aigua amb sal. S'escorre i es reserva l'aigua de cocció.
En una paella amb una mica d'oli es fregeixen els alls pelats a foc molt lent. Es deixen confitar així entre 10 i 15 mintuts. Es retiren i, a la mateixa paella, amb el mateix oli, es fregeix primer el pa i després les ametlles.
Es passa tot per la batedora amb una mica de llet de soja, el brou de la coliflor i una mica de julivert fins que s'obté una salsa fina. S'afegeix sal i pebre.
Es coloca la coliflor en una safata i es posa la salsa pel damunt. Es serveix tot ben calent.

1 comentari:

  1. Hi,

    Great site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.

    Thanks and have a great day!

    ResponElimina