Ingredients
- 1 coliflor
- 100 g d'ametlles crues
- 4 dents d'all
- 1 llesca de pa
- 1/2 got de llet de soja
- Sal, pebre, julivert i oli d'oliva
Es bull la coliflor en aigua amb sal. S'escorre i es reserva l'aigua de cocció.
En una paella amb una mica d'oli es fregeixen els alls pelats a foc molt lent. Es deixen confitar així entre 10 i 15 mintuts. Es retiren i, a la mateixa paella, amb el mateix oli, es fregeix primer el pa i després les ametlles.
Es passa tot per la batedora amb una mica de llet de soja, el brou de la coliflor i una mica de julivert fins que s'obté una salsa fina. S'afegeix sal i pebre.
Es coloca la coliflor en una safata i es posa la salsa pel damunt. Es serveix tot ben calent.
Hi,
ResponEliminaGreat site! I'm trying to find an email address to contact you on to ask if you would please consider adding a link to my website. I'd really appreciate if you could email me back.
Thanks and have a great day!