16 d’oct. 2012

Flam de coco i avena (V)

Aquest flam és vegà, o sigui que és un flam sense ous ni llet. A més, no cal el forn perquè no s'han de cuatllar els ous. Per espessir, he posat unes algues agar-agar en pols que es poden trobar en tendes de productes ecològics o dietètiques.

Ingredients:
  • 400 ml de llet de coco
  • 4 tasses de llet d'avena 
  • 2 tasses de sucre
  • 3 cullerades d'algues agar-agar en pols
  • Sucre per la base del motllo
Preparació:

Es fon el sucre en una paella i es cobreix el fons del motllo. En un pot, es calenten les llets de coco i avena barrejades. Un cop calentes, es dissolen les algues i el sucre. Es remena bé, es trasvassa al motllo, es deixa refredar i es posa a la nevera durant tota la nit. A l'endemà haurà espessit i tindrà la textura adequada per desmotllar-lo.


Les algues agar-agar que he utilitzat són de la casa Algamar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada