- 1 iogurt de soja
- 1 i 1/2 gots de llet de soja
- 2 gots de sucre
- 3 gots de farina (amb llevat)
- 1/2 got d'oli (especial pastissos)
- Ratlladura llimona
- Trossos de xocolata (si el voleu vegà assegureu-vos que no porta llet)
Primer es baten el iogurt de soja, la llet de soja i el sucre, amb l'ajut d'unes varetes, fins que facin escuma. Després s'afegeix l'oli i es bat una mica més. A continuació, s'afegeix la farina, tamisant-la per a que no formi grumolls. Es remena amb cura i tot seguit s'afegeix la xocolata i la ratlladura de llimona. Es remena una mica més i es posa tota la barreja dins d'un motllo.
S'escalfa el forn a 250 ºC. S'introdueix la massa del pa de pessic i es baixa la temperatura a 190-200 ºC. Es deixa 30-35 minuts al forn, fins que el pastís estigui cuit.
Si voleu que quedi més bonic, podeu posar una mica de sucre "glace" pel damunt.
Els ingredients que han utilitzat són:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada