2 de gen. 2010

Sopa de quinoa amb verdures i espècies


Ingredients:
  • 1 porro
  • 2 pastanagues
  • 250 g de xampinyons nets i trossejats
  • 2 cullerades de Ras el Hanout
  • 2 o 3 cullerades de tomàquet triturat (cuit o cru)
  • 1 grapat de quinoa
  • Brou vegetal

Preparació:

Es posa el porro amb una mica d'oli d'oliva en una cassola. Es deixa coure una mica remenant bé. S'afegeix la pastanaga tallada a trossets, el tomàquet i els xampinyons. Es remena bé i es cobreix tot amb brou vegetal. Es posen dues cullerades de Ras el Hanout i es deixa fins que comenci a bullir. Tot seguit s'afegeix la quinoa, s'ajusta de sal i es deixa coure fins que la quinoa s'obri i estigui llesta. Si es vol espessir, es pot afegir una culleradeta de maizena dissolta en aigua freda i donar un bull més.

"We all love animals. Why do we call some "pets" and others "dinner?", K. D. Lang, cantant canadenca.

1 comentari:

  1. m'encanta!!
    em sembla que ja sé que soparé avui :P

    gràcies!!

    ResponElimina