13 de des. 2011

Truita d'albergínia i julivert

M'hauria agradat preparar una truita vegana però encara no em surten. Aquesta porta ous i per tant és una truita ovovegetariana. He fet servir ous de pagès ("huevos camperos") de gallines criades, teòricament, a l'aire lliure.

Ingredients
  • 4 ous de pagès
  • 1 albergínia tallada a cubs
  • Julivert tallat a trossets petits
  • Oli, sal i pebre
Preparació
Es fregeix l'albergínia amb poquíssim oli, quasi com si fessim l'albergína a la planxa. S'afegeix el julivert, la sal i el pebre. A part, es baten els ous i es barregen amb l'albergínia i el julivert. Es remena bé i es passa a una paella antiadherent precalentada i untada amb unes gotetes d'oli.
Es cou la truita per una cara a foc suau i quan està cuita, es gira amb l'ajut d'un plat i es cou per l'altra cara. Si es tapa la paella amb el plat o amb una tapa que encaixi bé, l'ou cuatllarà millor i la truita quedarà ben cuita per dins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada