25 de des. 2012

Tofu primavera amb fruïtes de Nadal (V)

Ahir, l'Oscar ens va regalar aquest plat: Tofu primavera amb fruïtes de Nadal (panses, pomes i albercocs). Estava deliciós.
M'ha explicat que el va fer de la següent manera:

Primer va daurar lleugerament el bloc de tofu primavera trossejat, en una paella, amb una mica d'oli d'oliva. El va retirar i el va colocar en una safata. Va bullir les fruïtes, les va escórrer i va reservar l'aigua de cocció. Va fregir les fruïtes a la mateixa paella que el tofu i va afegir una mica d'aigua de la cocció que havia reservat. La va espessir una mica amb maicena i quan estava tot cuit, va cobrir el tofu amb les fruïtes i la seva salsa.

Boníssim, sa, sense productes animals i tot un plat de festa. BON NADAL!!!



4 comentaris:

  1. mmmm me encantó, la voy a hacer, amo las recetas con tofu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! Un placer compartir esta receta, es deliciosa.
      Besos,
      Nuria

      Elimina
  2. Molt bo, moltes gràcies per guardar-me'n, em va agradar molt.
    Vaig recomanant el teu blog per terres californianes.
    Records,
    Dídac

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Dídac! M'alegro que t'agradés i gràcies per recomanar el blog. Espero que t'estigui anant molt bé per les amèriques :-)
      Una abraçada,
      Núria

      Elimina