4 de març 2013

Macarrons a la bolognesa (de soja texturitzada) (V)

Avui he vist que l'estimada Bruma (autora del blog Paraíso Vegetal), ha publicat la recepta dels macarrons a la bolognesa vegans. És una receta molt ben rebuda entre vegans, vegetarians i no vegans/vegetarians. Només cal substituir la carn per soja texturitzada. La seva recepta, a més, porta bolets i formatge vegà. Gràcies Bruma per la recepta!

Jo els faig només amb cebatomàquet (fresc, ratllat i fregit a casa), amb herbes (orenga, alfàbrega fresca) i amb la soja texturitzada fina que compro a l'Alnatur. Només cal remullar-la uns minuts abans i escórrer-la quan s'hagi hidratat. Es cuina igual que si utilitzéssiu carn trinxada però amb la gran tranquil·litat de no col·laborar amb cap tipus de patiment animal. Surten molt bons i agraden a tota la família. Comparteixo la foto:



4 comentaris:

  1. Oooooooh!! Qué buena pinta!! Si es que hay más de una manera de hacer la boloñesa vegana, yo he colgado más de una receta también precisamente por eso, porque admite lo que quieras. Estupenda la foto Núria!
    Un beset

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Bruma!! Y están buenísimos con la receta que sea! Besos.

      Elimina
  2. Moltes gràcies. Penso fer-la deseguida. A la meva filla li encanten els macarrons a la bolognesa i estic en vies de canviar la forma d'alimentar-nos i deixar la carn, si no del tot, reduir-la a la mínima expressió. Estic en procés d'aprenentatge i anar incorporant noves formes i nous receptes més saludables, conscients i que no suposin donar ales a la industria que provoca tant de patiment a altres éssers.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, Sònia!! Missatges com aquest són els que m'animen a continuar amb el blog :-)
      A casa agraden molt aquests macarrons. Per mi és un repte fer receptes vegetarianes que agradin a tota la família, especialment a les meves filles i a la gent jove, en general. Estic amb tu: res de col·laborar amb aquesta indústria tant cruel. Hi ha moltes alternatives sanes i més riques en molts aspectes.

      Elimina