La col a l'estil de l'Índia es prepara amb 2 patates, 1 col, 1 cullerada de llavors de mostassa, 1 i 1/2 culleradeta de comí mòlt, 1/2 culleradeta de cúrcuma, 1 culleradeta de cilantre mòlt i 1 culleradeta de sal.
Primer talleu les patates a cubs i la col a tires. Després, en una cassola amb una mica d'oli daureu les espècies: en primer lloc, les llavors de mostassa fins que comencin a saltar, després el comí, el cilantre i la cúrcuma.
Afegiu les patates i la col, remeneu bé, afegiu sal i tapeu la cassola. Deixeu-ho primer a foc mig-alt i quan comenci a bullir, deixeu-ho coure uns 15-20 minuts a foc lent. Amb la poca aigua que deixa anar la col és suficient per coure-ho tot però si veieu que no queda gens d'aigua, podeu afegir-ne una mica. Quan estigui cuit al punt, serviu-ho ben calent.
Per fer aquesta recepta he seguit el següent tutorial. Deixo l'enllaç perquè la cuinera ho explica molt bé:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada