Per preparar aquests boníssims sushi, només cal tenir arròs, alga nori, mango, alvocat, salsa de soja, gingebre en conserva i wasabi (pasta molt picant de rave).
Bullim l'arròs, l'escorrem bé i el rentem, si cal (depèn del midó que porti l'arròs). Preparem les plaques d'alga nori i cobrim 3/4 parts amb una capa fina d'arròs. Afegim el farcit al gust i enrotllem amb cura, tancant l'alga per la part que no porta arròs. Es deixen els rotlles a la nevera durant una estona i es tallen just quan s'hagin de servir. Convé utilitzar un ganivet que talli molt bé i que estigui una mica mullat amb aigua, així no s'enganxarà l'arròs.
Aquesta vegada, jo només he bullit l'arròs. Tot el muntatge dels rotlles, tallat i presentació l'ha fet l'Oscar, que és un manetes.
Els sushi s'acompanyen amb salsa de soja lleugera, gingebre en conserva i wasabi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada