28 de des. 2012

Pasta d'arròs al wok (V)

Per avui, un plat ràpid i molt senzill de preparar. Només cal tenir un wok i ganes d'un menjar un plat amb tocs orientals.

Ingredients:
  • Pasta d'arròs (white rice cake) seca- es pot trobar a les tendes de productes orientals.  Abans de cuinar-la, cal deixar-la en remull unes 10-12 hores (tota la nit).
  • Ceba, pebrot, pastanaga i verdures al gust, tot net i trossejat.
  • Vi blanc, sake o vi de lichees.
  • Salsa de soja o tamari.
  • Sal, pebre.
Preparació
Els woks són molt pràctics perquè només cal posar una mica d'oli, afegir els ingredients i coure'ls lleugerament a foc fort.
L'ordre dels ingredients per aquest plat és: ceba, pebrot, pastanaga, sal, pebre, vi, pasta d'arròs i salsa de soja.
Remenar-ho bé cada vegada que s'afegix un ingredient i servir ben calent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada