Ahir, l'Oscar ens va regalar aquest plat: Tofu primavera amb fruïtes de Nadal (panses, pomes i albercocs). Estava deliciós.
M'ha explicat que el va fer de la següent manera:
Primer va daurar lleugerament el bloc de tofu primavera trossejat, en una paella, amb una mica d'oli d'oliva. El va retirar i el va colocar en una safata. Va bullir les fruïtes, les va escórrer i va reservar l'aigua de cocció. Va fregir les fruïtes a la mateixa paella que el tofu i va afegir una mica d'aigua de la cocció que havia reservat. La va espessir una mica amb maicena i quan estava tot cuit, va cobrir el tofu amb les fruïtes i la seva salsa.
Boníssim, sa, sense productes animals i tot un plat de festa. BON NADAL!!!
mmmm me encantó, la voy a hacer, amo las recetas con tofu!
ResponEliminaMuchas gracias! Un placer compartir esta receta, es deliciosa.
EliminaBesos,
Nuria
Molt bo, moltes gràcies per guardar-me'n, em va agradar molt.
ResponEliminaVaig recomanant el teu blog per terres californianes.
Records,
Dídac
Gràcies Dídac! M'alegro que t'agradés i gràcies per recomanar el blog. Espero que t'estigui anant molt bé per les amèriques :-)
EliminaUna abraçada,
Núria