9 de gen. 2010

Fideus llargs amb gingebre

Aquesta recepta és original de Tailàndia i és una adaptació de la del llibre "Una ruta diferente por la cocina vegetariana. Recetas fáciles y rápidas" de Troth Wells, edicions Intermon Oxfam.

Ingredients:
  • 1 paquet de fideus xinesos (chinese mie noodles)
  • 1 culleradeta de gingebre fresc o en pols
  • 1 ceba tendra ratllada
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • cilantre fresc picat
  • oli i pebre

Preparació:

Es bullen els fideus segons les instruccions del paquet i s'escorren. Es calenta oli en una paella i es salteja el gingebre i la ceba. S'afegeix la salsa de soja i el cilantre i es deixa uns segons al foc.
S'afegeixen els fideus escorreguts i es posa una mica de pebre. Es barreja tot bé i es salteja tot junt durant un minut abans de servir-los.

"Many things made me become a vegetarian, among them, the higher food yield as a solution to world hunger", John Denver, cantautor.

1 comentari:

  1. Mmmm amb el que m´agraden els noodles i els yakisoba!!!Aquesta recepta em vindra genial, gracies!!

    ResponElimina