24 d’oct. 2012

Magdalenes veganes amb nabius vermells (V)

Aquestes magdalenes (o muffins) es preparen amb els mateixos ingredients del coc vegà. Només cal afegir-hi els nabius o la fruïta que més ens agradi.

Ingredients:
  • 450 g de farina
  • 150 g de sucre integral
  • 1 iogurt de soja
  • 2 tasses i mitja de llet de soja
  • 1 sobre de llevat
  • 1 rajolí d'oli d'oliva
  • la ratlladura de la pell de mitja llimona
  • un grapat de nabius vermells (si són deshidratats, es poden deixar en remull uns minuts abans)
Preparació

Es barregen bé tots els ingredients fins que s'aconsegueix una massa homogènia. S'omplen els motllos de les magdalenes i es fornegen a 200 ºC durant 20 o 30 minuts (depen de la mida dels motllos).



2 comentaris:

  1. Hola Nuria!!

    Fa uns dies que no passava a fer una visita i he trobat el blog precios!! M´apunto ara mateix els muffins i la recepta del coc vegà mmmmm tenen molt bona pinta!!!

    Gràcies!!

    Petonets!!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu !! ^^
    Espero que t'agradin!
    Núria

    ResponElimina