21 d’abr. 2014

Magdalenes veganes integrals (V)

Bon dia de Pàsqua!! Us deixo la recepta d'aquestes magdalenes veganes integrals. Boníssimes i molt lleugeres. Espero que us agradin!!

Ingredients:
  • 1 iogurt de soja
  • 1 i 1/2 got de llet de soja
  • 2 gots de sucre integral
  • 3 gots de farina integral (si poseu la marca Bizcochona ja porta llevat)
  • 1/2 got d'oli de girasol (si trobeu l'especial pastisseria, millor)
  • Pell de llimona ratllada
  • Coco ratllat
Preparació:

1. Batre amb varetes la llet de soja amb el iogurt i el sucre fins que faci escuma.
2. Afegir l'oli i la pell de llimona. Batre una mica més.
3. Afegir la farina integral i el coco i remenar amb compte.
4. Deixar unes hores a la nevera.
5. Precalentar el forn a 250 ºC uns 15 minuts.
6. Omplir els motllos de les magdalenes. Posar una mica de sucre integral per damunt.
7. Enfornar les magdalenes. Baixar el forn a 210 ºC. Deixar 20-25 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada