9 d’ag. 2014

Mongeta tendra amb llavors de sèsam (V)

Ingredients

Uns 100 g de mongeta tendra
1 dent d'all
1 tros de gingebre fresc
1 cullerada de llavors de sèsam
1 grapat de cilantre fresc
1 rajolí de suc de llimona
1 cullerada de salasa de soja
1 cullerada d'oli de sèsam
Oli de girasol, aigua i sal

Preparació

Es renten les mongetes i es posen a bullir uns 10 minuts en aigua amb sal (que quedin al dente). S'escorren i es reserven en una safata.
En un morter es prepara una picada amb l'all, el gingebre, el cilantre, el suc de llimona, la salsa de soja i l'oli de sèsam. Es reguen les mongetes amb la salsa i es barreja bé. Es deixa macerar unes hores.
Es calenta una mica d'oli de girasol i es torren les llavors de sèsam, sense deixar de remenar. Es reparteixen per damunt de les mongetes.

2 comentaris:

  1. us comunico que els alls no tenen dents!!!. Es diu un grà d'all. Ah el cilantro de coriandre en català.

    ResponElimina
  2. M'en descuidava, la recepta m'agrada molt. Gràcies

    ResponElimina