Ingredients (per unes 4-5 persones):
- Cols de Brusel·les fresques o congelades (15 o 20)
- 1 porro
- 1 tomàquet madur
- 2 patates
- 2 pastanagues
- 1 grapat de baies de Goji (opcional)
- Sal (o pastilla de caldo concentrat de verdures) i pebre negre
- 1 culleradeta de Maizena para ajustar espessor
En una cassola es sofregeixen el porro, la pastanaga i el tomàquet. A continuació s'afegeixen les patates trossejades, les cols de Brusel·les senceres i les baies. Es remena bé i s'afegeix aigua calenta per a que es coguin les verdures. Deixar-ho uns 10-12 minuts. S'afegeix sal o una pastilla de caldo concentrat i una mica de pebre negre acabat de moldre. S'ajusta l'espessor amb una culleradeta de Maizena dissolta en aigua freda. Es dóna un bull i es serveix calent.
Quin bon aspecte que tenen aquestes verduretes, tan lluentes, sembla que surtin del plat!nyam!!
ResponElimina