23 de gen. 2010

Cols de Brusel·les guisades amb patates

Ingredients (per unes 4-5 persones):

  • Cols de Brusel·les fresques o congelades (15 o 20)
  • 1 porro
  • 1 tomàquet madur
  • 2 patates
  • 2 pastanagues
  • 1 grapat de baies de Goji (opcional)
  • Sal (o pastilla de caldo concentrat de verdures) i pebre negre
  • 1 culleradeta de Maizena para ajustar espessor
Preparació

En una cassola es sofregeixen el porro, la pastanaga i el tomàquet. A continuació s'afegeixen les patates trossejades, les cols de Brusel·les senceres i les baies. Es remena bé i s'afegeix aigua calenta per a que es coguin les verdures. Deixar-ho uns 10-12 minuts. S'afegeix sal o una pastilla de caldo concentrat i una mica de pebre negre acabat de moldre. S'ajusta l'espessor amb una culleradeta de Maizena dissolta en aigua freda. Es dóna un bull i es serveix calent.

1 comentari:

  1. Quin bon aspecte que tenen aquestes verduretes, tan lluentes, sembla que surtin del plat!nyam!!

    ResponElimina