- 1 porro
- 2 pastanagues
- 250 g de xampinyons nets i trossejats
- 2 cullerades de Ras el Hanout
- 2 o 3 cullerades de tomàquet triturat (cuit o cru)
- 1 grapat de quinoa
- Brou vegetal
Preparació:
Es posa el porro amb una mica d'oli d'oliva en una cassola. Es deixa coure una mica remenant bé. S'afegeix la pastanaga tallada a trossets, el tomàquet i els xampinyons. Es remena bé i es cobreix tot amb brou vegetal. Es posen dues cullerades de Ras el Hanout i es deixa fins que comenci a bullir. Tot seguit s'afegeix la quinoa, s'ajusta de sal i es deixa coure fins que la quinoa s'obri i estigui llesta. Si es vol espessir, es pot afegir una culleradeta de maizena dissolta en aigua freda i donar un bull més.
"We all love animals. Why do we call some "pets" and others "dinner?", K. D. Lang, cantant canadenca.
m'encanta!!
ResponEliminaem sembla que ja sé que soparé avui :P
gràcies!!