- Arròs basmati
- Ceba, pebrot, carabassó, albergínia...trossejats
- Curri (Hot curry powder Swarwood's i Ras El Hanout)
- Brou vegetal (o una cullerada de Caldo Vegetal Vegetalia)
- Farina de moresc (tipus Maizena)
- Sal i pebre negre
Es cou l'arròs basmati segons les indicacions del paquet. Normalment són dues mesures d'aigua per cada mesura d'arròs. Si poseu l'aigua justa millor. Així podreu servir directament de la cassola, sense escórrer ni rentar.
En una paella amb una mica d'oli, es couen la ceba, el pebrot, el carabassó i l'albergínia. S'afegeix sal, pebre negra i les barreges d'espècies. Es remena bé i s'afegeix brou vegetal (o aigua amb una cullerada o pastilla de concentrat de verdures). Es deixa coure uns minuts i s'espesseix la salsa amb maizena (una o dues cullerades petites dissoltes en aigua freda).
Es serveix ben calent i cadascú es prepara el plat amb les proporcions d'arròs/verdures que més li vinguin de gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada