Ingredients:
- Un paquet de seitan tallat en trossos no molt grans
- 1 ceba petita tallada
- 200 g de xampinyons laminats
- 3 dents d'all picats
- 1 culleradeta de farigola seca
- 1 culleradeta d'alfàbrega fresca
- Sal, oli i pebre negre
- vi blanc (o cava) i / o brou vegetal
- 400 g d'espinacs frescos nets i trossejats
Es sofregeix el seitan, en una cassola o una paella antiadherent, uns 2 minuts. S'afegeix la ceba i es cou durant uns 5 minuts fins que s'estovi. S'afegeixen els xampinyons, l'all, la farigola, l'alfàbrega, la sal i el pebre. Es salta tot durant 8 minuts i es tapa la cassola. Foc mig. Es va remenant de tant en tant. S'afegeix el vi / cava i el brou. Finalment, s'incorporen els espinacs poc a poc i es van barrejant bé amb els altres ingredients. Es cuinen durant 5 minuts.
M'agradaria enviar aquesta proposta a un amic en un missatge de correu electrònic. Si poguéssis afegir la opció seria fantàstic. Moltes gràcies!!!
ResponEliminaFET! Gràcies pel suggeriment :-)
ResponEliminaVeig que al fer ús del gadget només s'envia l'enllaç. No sé si hi ha l'opció d'enviar en el cos del missatge tot el contingut de l'entrada. Ho haig d'investigar...