1 de nov. 2013

Pa de pessic de carabassa

Aquesta recepta porta ous. Per fer-la vegana es poden substituir els ous per un iogurt de soja i un got de llet vegetal.

Ingredients
  • 250 g de carbassa ratllada
  • 250 g de sucre
  • 250 g de farina
  • 5 ous
  • 1 sobre de llevat
  • 50 g d'oli
  • 1/ cullerada petita de canyella
  • 1/4 de cullerada petita de gingebre
  • 1 mica de nou moscada
  • Pell de taronja ratllada.
Preparació

Es baten els ous amb el sucre fins que augmenten considerablement el seu volum. S'afegeix l'oli sense deixar de batre i després les espècies i la pell de taronja. S'incorpora la farina amb el llevat i es barreja bé,.
S'afegeix la carabassa. Es posa tot en un motlle i es cou dins del forn precalentat a 180º durant 50 minuts.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada