- 1 iogurt de soja
- 1 got de llet de soja
- 2 gots de sucre integral
- 3 gots de farina integral (si poseu la marca Bizcochona ja porta llevat)
- 1/2 got d'oli d'oliva
- Pell de llimona ratllada
- Canyella
- Gerds (uns 3 per magdalena)
1. Batre amb varetes la llet de soja amb el iogurt i el sucre fins que faci escuma.
2. Afegir l'oli, la canyella i la pell de llimona. Batre una mica més.
3. Afegir la farina integral i remenar amb compte.
4. Deixar unes hores a la nevera.
5. Precalentar el forn a 250 ºC uns 15 minuts.
6. Omplir els motllos de les magdalenes i afegir els gerds. Posar una mica de sucre per damunt.
7. Enfornar les magdalenes. Baixar el forn a 210 ºC. Deixar 20 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada