4 de juny 2009

Natilles de coco i canyella amb llet de soja

Aquesta recepta és una adaptació de la que apareix al llibre "Cocina vegetariana sana, fácil...y deliciosa" de J. Yagüe, publicat per EDAF. És una recepta vegetariana i apta per vegans.

Ingredients:

  • 1/2 l de llet de soja (aprox)
    Canyella en pols
  • Canyella en branca
  • Coco ratllat
  • 2 culleradetes plenes de farina de moresc
  • 3 cullerades de sucre de canya integral
Elaboració:

En un pot, es posa a bullir la llet de soja amb dues branques de canyella, tres cullerades de coco ratllat i el sucre integral. A part, en un got i en fred, es dissol la farina de moresc en una mica de llet de soja.
Quan estigui bullint la llet del pot, es retira del foc i s'afegeix la llet amb la farina.
Es coloca un altra vegada a foc lent sense deixar de remenar.
Quan comenci a bullir, es retira, es coloca en bols individuals i s'espolsega amb la canyella en pols i amb una mica de coco ratllat.
Es deixa refredar (i es posa a la nevera, si us agraden les natilles fredes)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada