- 500 g de macarrons cuits "al dente"
- 1 grapat de bolets xinesos secs (posar-los en remull 30-45 min abans)
- 1/2 o 1 carbassó trossejat
- uns trossets de "chile" verd en conserva
- 2 grills d'all
- 1 culleradeta de farina de moresc
- 1 rajolí de salsa de soja
- oli d'oliva
Elaboració de la salsa:
Es posa una mica d'oli d'oliva en una paella i quan està calent s'afegeix l'all trinxat. Quan està daurat es posen els bolets (ja remullats i escorreguts), el carbassó trossejat i el "chile". Es remena bé i, abans que el carbassó es cogui massa, s'afegeix un rajolí de salsa de soja. Tot seguit, per allargar i espessir la salsa, s'afegeix una mica d'aigua i una culleradeta de farina de moresc (disolta en una mica d'aigua freda). Es remena bé i quan estigui prou espessa (al gust) s'aboca sobre els macarrons cuits.
Molt bona la recepta!
ResponEliminaJo he fet les següents variacions:
Gírgoles en comptes de bolets xinesos
Bossa de barreja de verdures trinxades (Mercadona) en comptes de carbassó
Ha quedat espectacular! Gràcies
PD: el toc de farina de moresc per espessir queda genial!