Ingredients:
- 3 o 4 patates, tallades a daus
- 1 ceba ben picada
- 2 allets
- 2 cullerades de tomàquet concentrat
- 2 cullerades de suc de llimona
- 1 culleradeta de cúrcuma
- 1/2 culleradeta de llavors de cilantre
- 1/4 culleradeta de canyella
- una mica de "chile" en pols
- 1 cullerada de julivert fresc o cilantre picat (jo he posat julivert sec)
- oli i sal
Procediment:
Es calenta una mica d'oli en una cassola i es sofregeix la ceba. S'afegeix l'all. Es deixa al foc uns 2 minuts.
S'afegeixen les patates tallades, el tomàquet, la llimona , la cúrcuma i la resta d'ingredients. Es barreja tot bé i s'afegeix aigua fins a cobrir el fons de la cassola (o més si us agraden els plats sucosos).
Es tapa i es deixa coure uns 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que les patates estiguin fetes.
Molt bona iniciativa, sobretot per als vegetarians. Felicitats pel treball, simple i senzill, com ha de ser la cuina, del dia a dia.
ResponEliminaSalutacions i endavant amb el projecte.
PD: "Paso" a la penya.