8 de jul. 2009

Lassagna vegetal

Ingredients:

  • 9 plaques de lassagna precuita
  • 500 g de xampinyons nets i trossejats
  • 3 carbassons trossejats
  • julivert fresc trinxat
  • 1 culleradeta de curry
  • oli d'oliva, sal i una mica de pebre
  • salsa bexamel (per lassagna vegana, que sigui a base de llet vegetal)
  • formatge per gratinar (per lassagna vegana, feu servir tofu laminat)

Preparació

Posar les plaques de lassagna en aigua calenta i remenar de tant en tant per a que no s'enganxin.
Saltejar els xampinyons en una paella, amb una mica d'oli d'oliva. Afegir una culleradeta de curry en pols. Quan estiguin mig fets, retirar el líquid que hagin deixat anar i reservar-lo. Afegir els carbassons trossejats i un grapat de julivert trinxat. Salpimentar i coure una mica, sense que quedin cuits del tot.

Opcional: Si voleu lligar una mica el farcit de la lassanya, es pot desfer, en un got i en fred, una culleradeta de farina de moresc (tipus maicena) en una mica del líquid que heu reservat abans. Afegir-lo a la paella i remenar tot junt fins aconseguir que quedi lligat.

Colocar en una safata pel forn 3 plaques, farcit, 3 plaques més, farcit, i una última capa de plaques.
Preparar una bexamel vegetal i cobrir la lassagna. Afegir formatge (o tofu laminat) i posar al forn durant uns 20 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada