28 de jul. 2009

Canelons d'espinacs (V)


Ingredients:
  • 1 paquet de plaques de 20 canelons
  • 600 g d'espinacs frescos
  • 1 grapat de pinyons (opcional)
  • panses sense òs (opcional)
  • 2 alls
  • salsa bexamel (amb llet vegetal per vegans)
  • formatge per gratinar (tofu laminat per vegans)
Preparació:

S'hidraten les plaques dels canelons segons indicacions del paquet. Es couen els espinacs, trossejats i ben nets, en una paella amb una mica d'oli on s'han daurat prèviament un parell d'alls. Quan ja estan mig cuits, s'afegeixen els pinyons i les panses. S'ajusta de sal i s'afegeix una mica de pebre i/o nou moscada. Es cou tot junt durant uns minuts i es reserva.
S'extenen les plaques dels canelons i s'omplen amb els espinacs. S'enrotllen i es posen en una safata. Es prepara la bexamel i es cobreixen els canelons. Es gratinen amb una mica de formatge (o tofu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada